Vårrengjøring i full gang!

Grundig vask – selv i heisesporene.

Nå er det høysesong. På renholdsavdelingen jobber vi for fullt med nedvask, vinduspuss og vedlikehold av gulver etter vinteren.

Nedvask betyr hovedrengjøring og ligger naturlig i navnet. Vi vasker vegger, tak, karmer og lister, og alt skal vaskes grundig.

Når vi pusser vinduer bruker vi der det passer rentvannsystem. Gjerne når det er høyde på vinduene for å slippe kostnad på lift. Rentvannsystem vasker bare med vann, og er kjemikaliefritt. Derfor er det også miljøvennlig. Det er ikke alle steder det passer å vaske med rentvannsystem så forhør deg om det kan passe på ditt borettslag eller arbeidsplass.

Gulvene skal også vaskes grundig. Det det er behov, og der vi har avtale med kunden fikser vi også gulvene etter vinteren. Vi skurer gulvene med maskin. Da bruker vi gjerne skuremaskin med sterkere kjemi for å få opp møkka. Så nøytraliserer vi gulvene, og tørker dem. Avhengig av type gulv, legger vi på polish. Tørketiden på gulvene varierer i stor grad. Linoleum er et eksempel som trenger lang tørketid – hvis ikke krakelerer gulvene.

Har du husket å bestille rene gulv og vinduer til våren? Pass på å bestille i så god tid som mulig da det er mye som skal rengjøres i disse tider.