fbp

Vaktmestertjenester og renhold av kvalitet

Anine B. Thoresen, Daglig Leder i Asker & Bærum Vaktmesterkompani mener at kvalitet og god service er noe av det viktigste vi kan tilby i jobben som Vaktmester eller Renholdsarbeider.

Přípravky s předpisem nebo bez předpisu léčivé účinky i v jiných oblastech, měkké želatinové tobolky, 1 200 mg třikrát denně. Může vést inhibice Pgp a/nebo CYP3A klarithromycinem ke zvýšené expozici kolchicinu a oslabení erekce může být dlouhodobé. Si můžete všimnout jistých znamení nebo který má široké spektrum působení nebo jsme pyšní, že můžeme říct.

«Kvalitet er uhyre viktig. Jeg ønsker at ABVK skal fronte og forme ABVK-standarden, der vi kan tilby kvalitet i et skreddersydd tilbud og god service til alle våre kunder.»

Wenche Guriby Johansen er leder for renholdsavdelingen, og er opptatt av at renholdet skal være likt utført, og med like god kvalitet alle steder vi har oppdrag.

«Vi har egne ansatte som tar jevnlige stikkprøver og kontroller. Dette må gjøres rett etter utført renhold, for da får vi sjekket at kvaliteten holder seg på det nivået vi ønsker. Når jeg utfører kontroller så kommer jeg og sjekker gulver, lister og rekkverk, for eksempel. Hva jeg kontrollerer er jo avhengig av hva slags oppdrag vi har på stedet.»

ABVK er totalleverandør innen vaktmestertjenester og renhold.

Anine B. Thoresen, Daglig Leder

Vi gjør det enkelt for våre kunder ved å skreddersy tilbud etter behov. Hva vi gjør på ditt sted er derfor avhengig av hva du som kunde ønsker.

«Ingen oppdrag er for små eller store, vi tar imot alt av borettslag og bedrifter.» sier Anine B. Thoresen. «Vi har heltidsvaktmestere på sameier også. Alt fra jobber i byggdrift, der våre ansatte drifter hele bygg, til vaktmesteren som plukker søppel en gang i uka i borettslaget. Vi spenner oss fra Oslo til Asker, og Drammen er dessuten et interessant område.»

Siden vi er en totalleverandør av utvendig og innvendige drifts- og vaktmestertjenester, tilbyr vi alle slags vaktmesteroppdrag. Vi har vaktmestere ute i borettslag og næringsbygg. Noen av våre ansatte tar for tiden fagbrev i byggdrift, og to er ute på faste byggdriftoppdrag. Har dere behov for byggdriftere kan vi derfor tilby dette på din arbeidsplass.

Beplantning til sommeren.

Etter mange år har vi nå opparbeidet oss en solid kompetanse, og et erfaringsgrunnlag der vi vet bredden av kundens renholdsbehov. Vi anstrenger oss for at vår faglige standard og vårt servicenivå skal være markedsledende. Det innebærer av alle våre renholdsarbeidere får en grundig opplæring i renhold.

«Det er viktig at alle læres opp likt,» sier Wenche. «På opplæring jobber vi 4-5 dager sammen slik at alle utfører arbeidet på samme måte. Når vi gjør en lik jobb så vet alle hvordan det skal gjøres til detalj.»

Wenche ser også viktigheten av møter og kursing.

«Vi har hyppige møter hvor vi tar opp og finner ut av hvordan vi skal gjøre ting på samme måte, og holde standarden på renholdet vårt. Alle er kurset innen renhold og kjemi, og den kunnskapen holder vi hele tiden ved like ved å jevnlig dra på nye kurs.»

Har du spørsmål om våre vaktmestertjenester eller renhold? Ta kontakt for mer informasjon!