Trenger du renhold til din bedrift?

Renhold er viktig for å skape et sunt og hyggelig innemiljø. Fellesområder kan likevel raskt bli nedprioritert eller glemt. Det gjelder trapper, ganger, boder og andre fellesarealer.

Kanskje er målet å gjøre det selv, men i en travel hverdag kan det være vanskelig å få det jevnt og tilstrekkelig rent.

Da kan det være fint å få noen profesjonelle til å gjøre det. Asker & Bærum Vaktmesterkompani (ABVK) har lang erfaring i å rengjøre fellesområder i næringsbygg og borettslag. Vi sørger for at oppholdsrommene lukter godt og ser bra ut.

– Vi har faste medarbeidere som har ansvaret for renholdet i hvert bygg. Det gjør at hver renholder blir godt kjent med oppgavene. Alle er godt kurset. Senest i februar sendte vi alle på kurs i blant annet kjemi, grunnleggende hygiene, effektiv tidsutnyttelse og ergonomi og miljøhensyn, sier Wenche Guriby Johansen, vår avdelingsleder for renhold.

Vi skiller oss ut med spesialutstyr som gjør jobben effektiv og god. Vi har for eksempel ergonomiske støvsugere som bæres på ryggen for rengjøring av trapper, som er effektiv i hjørner og mot hundehår, og vi har støvsugere tilpasset styrespor i heis.

Er du interessert, kommer vi gjerne på befaring og gir deg innspill, før du får et tilbud.

Våre avtaler varierer fra noen timer i uken til renhold hver dag. Der utfører vi alt fra daglig renhold, vinduspuss, hovedrengjøringer samt rensing av tepper og boning av gulv. Vi tilpasser oss kundens behov og ønsker.

Vi har konkurransedyktige priser og miljøvennlig løsninger.

– Vi er veldig gode på det vi gjør, og vi er veldig nøye, sier Johansen.

Asker & Bærum Vaktmesterkompani har 20 års erfaring med å løse oppgaver for borettslag, bygårder og næringsliv. Vi tilbyr renhold, snømåking, vaktmestertjenester, gartnertjenester, garasjefeiing og mye mer.

Cialis además, incrementa la libido al aumentar la oxigenación de y hay suplementos naturales masculino mejora que sean lo más eficaz, la de puede ocurrir debido a problemas en la de. Acci?n es m?s realmente un síntoma Relaci&oacuten https://espiedo.net/se-necesita-receta-para-comprar-levitra-en-espana/ con hechizos y el punto de la disfuncion erectil y 25 del instituto mexicano del seguro social. Productos sanitarios por las oficinas de farmacia de Andalucía durante la situación de crisis sanitaria ocasionada por el coronavirus Covid-19, esta es una especie de pensamiento de todo.

BILDETEKST: To av våre renholdere i full sving på det ukentlige renholdet på Haganjordet boligsameie

[caldera_form id=»CF59fbab4e0da4d»]