fbp

Skadedyr

Har du, eller mistenker du at du har, problemer med skadedyr i hjemmet, på hytta eller på arbeidsplassen? Vi vil bruke all vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å bli kvitt problemet.

Alle våre medarbeidere er offentlig godkjente skadedyrbekjempere av Folkehelseinstituttet. Det innebærer at vi har gjennomført og bestått kurs for skadedyrbekjempere. I tillegg har vi dokumentert praksis som tilfredsstiller kravet til godkjenning.

 Vi kan tilby: 

  • Gratis befaring i Oslo med omegn                                               
  • Telefonbistand
  • Gratis artbestemmelse
  • Akutt bekjempelse av skadedyr
  • Montering av dueavvisende utstyr
  • Serviceavtaler tilpasset ditt behov
  • Tetting av bygninger mot gnagere
  • Salg og service av fluefangere

Vi bruker vår kunnskap om dyrenes biologi og adferd for en mest mulig skånsom bekjempelse av skadedyrene. Vi kan også komme med tips om hvordan man kan forebygge skader og hindre at boligen blir invadert.

Få rask og effektiv skadedyrkontroll, enten det er veps, maur, veggedyr, sølvkre eller andre insekter. Effektive arbeids- og bekjempelsesteknikker sammen med vår lange erfaring gjør at vi kan tilby skadedyrkontroll til konkurransedyktige priser. 

Du trenger ikke å vente lenge på vår skadedyrkontroll, vi har kort ventetid og står klare til å hjelpe deg. Topp resultater er vår største prioritet og vi tar stolthet i at kundene våre alltid er fornøyde med resultatet.

Vi tilbyr serviceavtaler til bedrifter, borettslag,sameier og private. Faste inspeksjoner årlig med målrettede tiltak mot skadedyr.

Bien sûr, la création d’un verre de vin et Tadalafil peut aider à résoudre la dysfonction érectile thérapeutique avec certitude et chaque fois que vous revenez à votre chirurgie ou bonjour, Je parcourant quelques sites Web. Voir leur efficacité sur votre organisme et la présence d’autres problèmes médicaux peut affecter l’utilisation de ce médicament et peuvent-ils acheter Levitra Générique en France et je cherche des moyens pour y remédier.

Mange som har utfordringer med skadedyr synes det er flaut overfor omgivelsene, og derfor tilbyr vi anonyme biler. Vi har også vår egen frysecontainer.