RENHOLD

Asker & Bærum VaktmesterKompani er totalleverandør av utvendig og innvendige drifts- og vaktmestertjenester for næringseiendommer, offentlige bygg, borettslag og sameier i Asker, Bærum og omegn.

Vi har lang erfaring og solid kompetanse i vurdering av alle typer renholdsbehov. Riktig renhold er viktig for både trivsel og helse.

Vi utfører de fleste typer renholdstjenester, som:
– Hovedrengjøring
– Vinduspuss
– Oppskuring og boning
– Matteutleie
– Møbel-, gardin- og tepperens
– Flytterenhold
– Salg av hygieneartikler

Vi anstrenger oss kontinuerlig for å innfri våre kunders kvalitetsforventninger, og vår ambisjon er at både faglig standard og servicenivå skal være markedsledende. Vi vil være en trivelig og pålitelig samarbeidspartner med gode rutiner for kundekontakt, og ha en faglig kontroll som sikrer avtalt kvalitet basert på god opplæring og kompetanseoverføring til alle våre ansatte.

ABVK er Offentlig Godkjent Renholdsbedrift. Det gir deg trygghet for at de som utfører arbeidet holder høy faglig kvalitet og har ordnede arbeids- og lønnsforhold.
Fra 1. september 2012 er det kun tillatt å kjøpe renholdstjenester fra virksomhet som er registrert i Arbeidstilsynets register – les mer om dette her arbiedstilsynet.no.
Forskriften slår også fast at det er forbudt å kjøpe renholdstjenester fra virksomheter som ikke er godkjent.