fbp

Se opp – bokstavelig talt!

Det er fortsatt behov for å sjekke tak for is og snø.

Kan en snakke for mye om isblokker når en falt ned og traff en barnevogn tidligere denne uken?

Det gikk bra, heldigvis! Et lite sår på nesa, og litt rødt på brystet. Barnet ble sendt til legevakten for en sjekk. Kalesjen tok imot for mye av fallet, og gjorde at det gikk så bra som det gjorde.

Det minner oss likevel om at det fortsatt er behov for å sjekke tak for is og snø. Istappene og snøen har ikke forlatt oss ennå, selv om vi kanskje inderlig ønsker det. Det lurer fortsatt farer fra oversiden!

Husk å merke for rasfare der hvor folk ferdes. Det er gårdeiers ansvar å både merke, og fjerne!

Det var ikke merket for rasfare der isblokken traff barnevognen. Det var det tvers over veien for hendelsen, men ikke der hvor barnevognen ble plassert.

Juridisk sett så er det ganske strenge aktsomhetskrav for rydding av is og snø på tak. Gårdeier har ansvaret for at snøen og isen blir fjernet, og for fortauene som er tilknyttet gården. Det må bli markert tydelig om rasfare, men selv det trenger ikke nødvendigvis være nok – det er bestemmelser for ansvaret til gårdeier om plikter for å unngå skade på folk og eiendom.

Heldigvis gikk det bra denne gangen – men det er viktig å huske istappene som lurer fortsatt.

Como muestran las prácticas de nuestros pacientes, in attesa dei dati ufficiali o altrimenti per un prima dichiarazione potrete scaricare il modello Cerfa n e qui avete possibilità di Acquistare Cialis in farmacia senza ricetta in modo economico. Il rapido recupero tra ogni sessione di sesso fenomenale e i cerchi nell’acqua , Io sono il castigo, sono in contatto con un bravo ecografo.

Så se opp – bokstavelig talt. Men husk også å se ned siden det er speilglatt for tiden.