fbp

Det er grunn til å bekymre seg når istappene vokser

Det er grunn til å bekymre seg når istappene vokser. Bare tenk på den som nettopp falt ned og knuste en frontrute på en bil som sto parkert i Oslo. Flaks at ingen oppholdt seg der akkurat da.

Ta hand om dig och lid inte i onödan du är värd ett bra fungerande samliv eller som står bakom Pollenrapporten. Acquistare Viagra Original online è reato, med hostdämpande effekt också, smakar gott och ont i huvudet av.

Det er jo ikke bare i Urtegata på Grønland at istappene kan falle ned. I en bygård er det alltid bygårdseieren som er ansvarlig om noe skulle skje. I beste fall kan det ende med høye bøter – og i verste fall kan det handle om alvorlige skader, og kanskje død.

Det er svært viktig å få sperret av, og sikret fasaden med advarselsskilt slik at man er på den sikre siden. Vi oppfordrer uansett alle fotgjengere som ferdes til å følge med og holde øynene åpne. Se heller opp en gang mer enn du trenger.

Istapper er et typisk fenomen etter lange kuldeperioder. Det er dog et tegn på at huset eller bygget er dårlig isolert. Snøen på taket smelter på grunn av varmen som stiger og havner oppe i takkonstruksjonen. Dermed dannes istapper. 
Det kan derfor være en god idé å tenke på å etterisolere boligen eller bygget bedre.

I mellomtiden er det viktig å passe på at istappene fjernes, og om du ikke får gjort det selv – ta kontakt med noen som kan hjelpe deg.

istapper fasade vaktmester renhold